Filialen in Mol en Lommel.

0473 71 12 24 en couronne@telenet.be

Ontharing met de laser

Permanente ontharing wint meer en meer populariteit daar traditionele ontharingsmethoden slechts een tijdelijk effect hebben en de behandelingen doorgaans vrij pijnlijk zijn en veel tijd vergen.De werking van laserontharing
Het gekozen handstuk wordt op de behandelzone geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment van het haar geabsorbeerd. Bij iedere laserpuls komt de exacte energie vrij om de haren veilig en efficiënt te kunnen vernietigen. De vernietigde haren zullen tussen de eerste- en de derde week vanzelf uitvallen. Vanaf de éérste behandeling mag u reeds een duidelijk zichtbaar resultaat verwachten!

Is laserontharing pijnlijk?
en vacuüm-geassisteerde technologie Deze hoogtechnologische en gepatenteerdpre technologieën in het handstuk maken de behandeling uiterst comfortabel zodat u (haast) geen pijn meer voelt.

Aantal behandeling
Gemiddeld zijn er 5 tot 8 lasersessies nodig en dit iedere 6 tot 12 weken afhankelijk van de te behandelen zone. Het is niet mogelijk op voorhand te bepalen hoeveel sessies er exact nodig zijn. Haren groeien namelijk in verschillende fasen: Actieve- of anagene groeifase Overgangs- of catagene groeifase Rust- of telogene groeifase Enkel het haar dat zich in de actieve (anagene) fase bevindt, kan vernietigd worden.

Welk haartype komt niet in aanmerking?
Grijze, witte of rode haren bevatten geen of niet het juiste pigment en kunnen dus ook niet behandeld worden. Een lichte huid met donkere haren is het meest effectief om te behandelen.

Hoe permanent is het ?
Wetenschappelijke studies tonen aan dat permanente ontharing met LightSheer diode laser een gemiddeld resultaat van 90% kan garanderen. Een kleine 10% van resthaar kan mogelijk terugkeren of omwille van hormoonschommelingen is het mogelijk dat zich nieuwe haartjes ontwikkelen. Hiervoor raden wij aan om 1 à 2 keer per jaar, afhankelijk van zone tot zone, een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Een onderhoudsbehandeling bij L4Y bedraagt 50% van de normale prijs.

Opgelet!
Drie weken voor/en tussen de behandelingen mag er geen gebruik gemaakt worden van zonnebank of buitenzon!

permanente ontharing laser in mol


Prijslijst

De behandelingen worden uitgevoerd door Bianca van laser 4 you. Ze behandelt zowel mannen als vrouwen. Je kan kiezen om te betalen per behandeling of een abonnement aangaan. Download onze prijsslijst voor alle details.

- Download de prijslijst