Filialen in Mol en Lommel.

0473 71 12 24 en couronne@telenet.be

image

Permanente make-up

Permanente make-up, een unieke dermo-pigmentatietechniek garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden.

  • de huid wordt voorbereid en verdoofd
  • vorm en kleur op voorhand bepaald
  • 45 minuten

Een investering in uzelf ! Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up, een unieke dermo-pigmentatietechniek garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Het is een volkomen veilige methode en zonder problemen, zelfs op de meest allergische huid toepasbaar. Alle behandelingen worden uitgevoerd door Sara Janssens met meer dan 20 jaar ervaring !!!

De behandeling:
Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen make-up wordt op voorhand bepaald in overleg met de klant. Het aanbrengen van de permanente make-up duurt ongeveer 45 minuten.

Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaatsvinden, waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is éénmalig en is bij de kostprijs inbegrepen mits deze binnen 3 maanden na de eerste behandeling plaatsvindt.