Filialen in Mol en Lommel.

0473 71 12 24 en couronne@telenet.be

image

Cryolipolyse

Dankzij gecontroleerde koude worden vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren en afsterven. Cryolipolyse maakt komaf met overtollig vet.

  • de vetcellen worden losgemasseerd
  • de huid wordt met compressen beschermd
  • Het vet word 45 minuten bevroren

Cryolipolyse betekent letterlijk afbraak van de vetcellen door koude. Dankzij gecontroleerde koude worden vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren en afsterven. Cryolipolyse wordt aanbevolen aan wie het silhouette wil verfraaien en komaf wil maken met het laatste overtollige gelokaliseerde vet.

Toepassingszones: armen, buik, lovehandles, heupen, de plooi onder de billen, de binnenkant van de dijen, knieën, rug en de allerkleinste zones boven de knieën en zelfs de dubbele kin.

De behandeling:
Elke sessie duurt 45 minuten en per keer wordt er ongeveer 30% van het vetweefsel behandeld. Eén enkele behandeling geeft reeds mooie resultaten. Maar twee a drie behandelingen zijn aangeraden om vetcellen definitief te verwijderen. Dezelfde zone kan na 10 weken terug opnieuw behandeld worden. Na de behandeling kunnen er rode en blauwe plekken optreden en enkele dagen na de sessie aanhouden, alsook een verhoogde gevoeligheid bij aanraking van de behandelde zone die daarna ook verdwijnt. Wij raden altijd een behandeling aan met onze medische producten van mesoestetic. Belangrijk!

Vanaf de derde behandeling blijft de korting op -50%.
(kortingen blijven enkel gelden indien er niet meer dan één jaar tussen de laatste behandeling is)